Thalassa Beach Resort starstarstarstarstar
Chania, Crete

Το Thalassa Beach Resort, στα Χανιά, αποτελεί ένα από τα πιο αιθέρια ξενοδοχεία στην Κρήτη. Ένα από τα πιο κομψά ξενοδοχεία στην Κρήτη, το Thalassa Beach Resort είναι ένας αριστοκρατικός κόσμος άνεσης και πολυτέλειας με φιλικούς ανθρώπους που απλόχερα σας περιμένουν να γεμίσουν τις διακοπές σας με πολύτιμες στιγμές!

Κτισμένο στο παραθαλάσσιο χωριό της Αγίας Μαρίνας, μπροστά σε μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες των Χανίων, εννέα χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της πόλης και πεντακόσια μέτρα από το κοσμοπολίτικο χωριό του Πλατανιά, το Thalassa Beach Resort είναι το ιδανικό παραθαλάσσιο ξενοδοχείο.

Με θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και το νησί Θοδωρού, το Thalassa Beach Resort βρίσκεται σε βολική τοποθεσία απέχοντας μόλις λίγα μέτρα από τη στάση λεωφορείων με κατεύθυνση την Κίσσαμο και τα Χανιά, και είναι σε κοντινή απόσταση από μια πληθώρα εστιατορίων, ταβερνών, μπαρ, κλαμπ, τραπεζών, ταχυδρομείου και εμπορικών περιοχών. Πεντακόσια μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο, τα κοσμοπολίτικα χωριά Πλατανιάς και Αγία Μαρίνα προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Thalassa Beach Resort, στα Χανιά, μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μια γεύση από την ιστορία του τόπου. Κάνοντας μια βόλτα στην παλιά πόλη και με μια επίσκεψη στα ενετικά τείχη, το Αρσενάλι, τους καθεδρικούς ναούς του 18ου αιώνα, τη Συναγωγή, τις τούρκικες πλατείες και τις εβραϊκές συνοικίες, είναι σαν να κάνει κανείς ένα ταξίδι στην ιστορία. Μια πόλη που έχει διατηρήσει τη γοητεία και τη μοναδική της ατμόσφαιρα ζωντανή, σε συνδυασμό με τις πολυτελείς ανέσεις και τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα που προσφέρει, το Thalassa Beach Resort σας υπόσχεται διακοπές που θα θυμάστε για μια ζωή!

Το ξενοδοχείο κάθε χρόνο βρίσκεται στη λίστα των κορυφαίων ξενοδοχείων με διεθνή βραβεία. Καλή διαμονή.

Το ξενοδοχείο είναι μόνο για ενήλικες.

 

Το ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort κατατάσσεται ως GREENHOTEL σύμφωνα με τα περιβαλλοντικά κριτήρια της ομάδας του GreenHotels γεγονός που σημαίνει πως το ξενοδοχείο παρουσιάζεται ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένο για την προστασία του περιβάλλοντος και έχει υιοθετήσει ουσιαστικές μεθόδους και πρακτικές προκειμένου για την αποτελεσματική λειτουργία του, την προσανατολισμένη προς την εξοικονόμηση ενεργειακών και φυσικών πόρων. Παράλληλα, γνωστοποιεί και προωθεί τις δράσεις του και προς τους πελάτες ούτως ώστε να υιοθετήσουν και αυτοί με τη σειρά τους αντίστοιχες τακτικές τόσο κατά τη διαμονή τους όσο και στην καθημερινότητά τους. Το ξενοδοχείο είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 14001:2004.

 

 

 1. Σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ

 2. Λαμπτήρες χαμηλής κατανάλωσης στο σύνολο των εγκαταστάσεων

 3. Φωτοκύτταρα/Χρονομετρητές/Ανιχνευτές κίνησης για φωτισμό στους κοινόχρηστους χώρους

 4. Θερμοστάτες αυτονομίας θέρμανσης- κλιματισμού στα δωμάτια

 5. Key-cards στα δωμάτια

 6. Ηλεκτρικές συσκευές ενεργειακής κλάσης Α

 7. Πρόγραμμα αλλαγής πετσετών και σεντονιών

 8. Συστήματα εξοικονόμησης νερού στα μπάνια των δωματίων

 9. Σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του πόσιμου νερού

 10. Ανακύκλωση:

  - Χαρτιού

  - Πλαστικού

  - Γυαλιού

  - Αλουμινίου

  - Μπαταριών

  - Μαγειρικών Ελαίων

 11. Εφαρμογή προγράμματος ανακύκλωσης συστημένο από τις τοπικές αρχές

 12. Χρήση φιλικών προς το περιβάλλον απορρυπαντικών

 13. Ορισμός αρμόδιου τμήματος για την παρακολούθηση της περιβαλλοντικής διαχείρισης

 14. Οργάνωση εκπαιδεύσεων προσωπικού για θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης

 15. Παρακίνηση των πελατών για υιοθέτηση οικολογικών πρακτικών

 16. Πιστοποιημένοι προμηθευτές, τοπικά προϊόντα

 17. Απαγόρευση καπνίσματος στους κοινόχρηστους χώρους

 18. Οικολογικά πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2004

 

Για το δύσκολο έργο της τήρησης των περιβαλλοντικών στόχων που έχει θέσει το ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort, υπεύθυνη είναι η ομάδα περιβάλλοντος του ξενοδοχείου. Η καθημερινή τους προσπάθεια και δράση έχει ως στόχο την περιβαλλοντική αναβάθμιση και διαχείριση του ξενοδοχείου στην οποία η διοίκηση έχει δεσμευτεί με την περιβαλλοντική πολιτική που έχει υπογράψει.

Μπείτε και στη σελίδα μας στο facebook για να δείτε την ομάδα μας αλλά και τη ζωντάνια μας.

 

Συνεργάτες

CleanBlueMed msolutions CTL Consult CleanBlueAsia