Ωλιαρος blank
Αντίπαρος, Αντίπαρος

Ο Ωλίαρος είναι ένα γοητευτικό μικρό ξενοδοχείο, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αντιπάρου, σε μια από τις πιο γραφικές γωνιές, με ιδανικό προσανατολισμό, προσφέροντας έτσι μια καταπληκτική θέα στον όρμο του Αι Γιώργη. Ο κόλπος είναι με αμμώδεις παραλίες, ηφαιστειακό τοπίο και σε πολύ κοντινή απόσταση από το νησάκι του Δεσποτικού (αρχαία Πρεπέσινθος), έναν τόπο μεγάλης αρχαιολογικής αξίας.

Ο σεβασμός του περιβάλλοντος και η διατήρηση της παραδοσιακής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής ήταν το κύριο μέλημά μας κατά την κατασκευή του «Ωλίαρος», ένα υπέροχο "μπαλκόνι" πάνω από το γαλάζιο του Αιγαίου.

Τα δωμάτια και στούντιο μας έχουν υπέροχη θέα στη θάλασσα και είναι διακοσμημένα με διακριτικό γούστο, τονίζοντας το παραδοσιακό στοιχείο.

Σεβόμενοι την ελληνική φιλοξενία στον Ωλίαρο κάνουμε μια προσπάθεια να σας προσφέρουμε ποιοτική διαμονή και υπηρεσίες. Το ξενοδοχείο ανήκει στην οικογένειά μας, εδώ και δεκαετίες και έχει διατηρηθεί και ανακαινιστεί στη σύγχρονη μορφή του με υπομονή και αφοσίωση.

Μοναδικά χειροποίητα έπιπλα έχουν συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια των ετών από διάφορα μέρη στην Ελλάδα για να διακοσμήσουν τα δωμάτια. Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην άνεση των επισκεπτών μας, φροντίσαμε ώστε όλα τα στούντιο και μεζονέτες να διαθέτουν υψηλής ποιότητας, οικολογικά στρώματα από την COCOMAT, να έχουν επίσης ιδιωτικές σκιασμένες βεράντες με θέα στη θάλασσα και να είναι εξοπλισμένα με πολυκουζινάκι, κλιματισμό, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο και προϊόντα μπάνιου.

Το ξενοδοχείο έχει αξιολογηθεί σύμφωνα με τα κριτήρια του GREENHOTELS ως ECO CLASS B.

Ο Ωλίαρος βρίσκεται κοντά στηναμμουδιά σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές του νησιού, στον όρμο του Αγίου Γεωργίου.

Ο Άη Γιώργης, προσφέρει γαλήνη και ησυχία, μοναδική θέα προς το νησί Δεσποτικό, το όμορφο ηλιοβασίλεμα, τις αμμώδεις παραλίες και γνωστές ψαροταβέρνες. Από τον Άγιο Γεώργιο, μπορείτε να περιηγηθείτε στις θαλάσσιες σπηλιές με τα καταγάλανα νερά, είτε με βάρκα καθημερινά είτε κωπηλατώντας.

Το νησάκι Δεσποτικό έχει πολλές αμμουδερές παραλίες με βότσαλο και μια  ημερήσια κρουαζιέρα θα μαγέψει τις αισθήσεις σας. Με πολλές αρχαιολογικές ανασκαφές σε εξέλιξη, είναι επίσης ένας τόπος ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους ανθρώπους που θέλουν να πάρουν μια γεύση από την ιστορία του τόπου.

Συναντήστε τους ιδιοκτήτες. Ρωτήστε τους για τη περιοχή και για τα μικρά μυστικά της Αντιπάρου. Ρωτήστε τους για τις οικολογικές τους ανησυχίες.

Εμείς σας ευχόμαστε καλές διακοπές.

Συνεργάτες

CleanBlueMed msolutions CTL Consult CleanBlueAsia